web analytics
No pictures showing up???? - Forno Bravo Forum: The Wood-Fired Oven Community

Announcement

Collapse

Photo Galleries are back! Instructions below.

Dear forum users,
Thank you for your patience with the Photo galleries. We've got your galleries online!
We have finished writing a custom script to migrate the PhotoPlog to vBulletin5’s albums.

Unfortunately V-Bulletin killed the "Photoplogs" in their software upgrade which was unforeseen and we're the first development group to have written a script for getting the galleries back... that said, it took some time to reverse engineer the code and get the albums to move over seamlessly!

Forum users will be able to access their “PhotoPlog” images through their user profile page by clicking on the “Media” tab.
They will also be able to browse other albums by going to the albums page. (On the forum site, there is a link in the black bar beside “Forums” to the albums.)

In order for users to create an album please follow the steps below.
1) Go to user profile page and click “Media”
2) Click Add Photos
3) Enter Photo Gallery Title in the first field
4) Click Upload or Select from Photo Album to add photos
5) Click Post
6) Once posted, the album will be created as a “Topic” on the albums page for the public to see. The topic title will be the “Photo Gallery Title” they created before uploading their photos.


To create this migration path we used vBulletin5’s default album structure. Unfortunately, it won’t work like the “PhotoPlog” but is an album/gallery component on the forum now.
See more
See less

No pictures showing up????

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • No pictures showing up????

    Hi there, I cannot for some reason get pics to show up on my laptop, they appear in thumbnails fine but when you click on them they will not show up, funny thing is my other (older) computer in the study works fine with the pics,,,,any ideas what setting or something I need?? thanks

  • #2
    Re: No pictures showing up????

    What browser are you using? What operating system?
    My geodesic oven project: part 1, part 2

    Comment


    • #3
      Re: No pictures showing up????

      Using Vista and IE, I will try Firefox and see how that goes, but the pictures used to show up

      Comment

      Working...
      X